Foodini Food Fest at Home – zondag 29 November

Inspiratie

Al driemaal mochten wij C Amsterdam overnemen om samen met vijf restaurants een geweldig fijne zondag vol leuke mensen en heerlijke gerechten neer te zetten. Dit keer gaan wij niet C voor een dag overnemen maar al jullie woonkamers en keukens. De allereerste Foodini Food Fest at Home is een feit en wel op zondag 29 november. We hebben vijf geweldige restaurants bereidt gevonden om elk een “make at home” gerecht aan te leveren inclusief (video)instructies zodat iedereen met gemak een 5-gangen diner kunnen klaarmaken van vijf verschillende restaurants.

Foodini Food Fest at Home

Foodini Food Fest at Home: 5 restaurants bij jou in je keuken.

Het credo blijft hetzelfde; 5 gangen – 5 restaurants – voor 5 tientjes. In deze gekke tijden vonden wij het nog belangrijker om ook “offline” dingen te organiseren. Gelukkig waren vijf restaurants dat heel snel met ons eens en zo is de allereerste Foodini Food Fest at Home geboren. Welke vijf?

  1. Restaurant WILS
  2. Sjefietshe
  3. Vanderveen
  4. Watergang
  5. en uiteraard C Amsterdam

Het idee is als volgt: op zondag 29 november kan je tussen 13:00 en 16:00 het pakket oppikken. In het pakket vind je alle gangen inclusief instructies. Met makkelijke handelingen zet je thuis alle gangen zelf op tafel en geniet je van een bijzonder 5-gangen menu. Easy does it.

Het is verder mogelijk om het nog bijzonderder te maken met kaas van De Kaaskamer van Amsterdam of bijvoorbeeld een mooie fles wijn geselecteerd door de sommelier van C of een DIY cocktail.

De pakketten zijn beperkt in aantal en op=op en zijn vanaf NU verkrijgbaar op de website van C Amsterdam (klik op bestellen en selecteer 29 november).

Foodini Food Fest at Home