Foodini Food Fest #3 – 5 restaurants, 5 gangen, 5 tientjes.

Inspiratie

Ons 1-jarig jubileum betekende de start van ons offline-event; het Foodini Food Fest. Dat 1-jarig jubileum is nu alweer een jaar geleden en snelle rekenaars komen dan tot de conclusie… wij bestaan 2-jaar! Na editie 1 volgende een wederom uitverkochte editie 2 en nu is het alweer hoog tijd voor editie 3 bij het altijd geweldige C Amsterdam met wederom 5 fantastische restaurants.

Foodini Food Fest

Foodini Food Fest #3

Waarom een derde keer Foodini Food Fest? Nou hoe vaak krijg je nou de kans om tijdens één diner van 5 chefs te proeven? En wat doet het eigenlijk voor het menu wanneer 5 chefs opeens rekening moeten houden met andere chefs tijdens het creëren. Kortom, in onze ogen een feestje om te doen. Nu zijn dan de 5 restaurants bekend, is de locatie gevonden (C Amsterdam Dûh) en ook nog eens een datum. De komende tijd gaan we alle 5 restaurants even echt goed voorstellen, maar hierbij wel alvast de broodnodige info.

Foodini Food Fest

Wie, wat, waar?

De afgelopen twee edities waren bij onze vrienden van C Amsterdam en dit is iets wat wij absoluut niet zouden willen veranderen. Fijne bijkomstigheid is dat er bij C gelukkig de ruimte is en wij met alle RIVM regels alsnog een fijne club mensen kunnen ontvangen. Uiteraard nemen wij alle regels in acht en is alles zo ingericht dat er afstand bewaard kan worden. Deze editie wederom een restaurant met een Michelinster, een te gekke nieuwkomer, een restaurant dat stiekem nog open moet/net open is en in plaats van een dessert iets waar wij altijd mega blij van worden; kaas!

Locatie: C Amsterdam
Datum: zondag 27 september (12:00-12:30 inloop, 12:30 aan tafel!)
Kosten: €50 voor 5 gangen (exc dranken)

De 5 restaurants:

Gang 1 – restaurant Vermeer*
Gang 2 – Alba
Gang 3 – restaurant Belleza
Gang 4 – C Amsterdam
Gang 5 – De Kaaskamer van Amsterdam

Tickets via deze link en alle extra info op het Facebook-event . Hopelijk zien we jullie daar ❤

Foodini Food Fest