Ken je Flink al? Dé nieuwe boodschappen bezorgservice in Nederland

Inspiratie

Revolutie in de supermarktwereld! Verbazingwekkend snelle en eenvoudige bezorgservices die binnen 10 minuten je boodschappen leveren. Klinkt goed toch? Flink, dé nieuwe boodschappen bezorgservice in Nederland, zet nog een stapje extra: het assortiment van de online supermarkt bevat meer dan 2.000 producten! Van eetrijp avocados en verse frambozen tot allesreiniger en droogshampoo. Of je nu wilt lunchen met een snelle maaltijdsalade, of alle ingrediënten voor een heerlijk diner wilt laten bezorgen: met Flink staan je boodschappen in een mum van tijd op het aanrecht.

Flink

Verse boodschappen geleverd binnen 10 minuten? Flink maakt het mogelijk!

Binnen 10 minuten! Zo hoef je geen tijd meer te besteden aan het doen van boodschappen, maar haal je toch alles wat je nodig hebt vliegensvlug in huis.

De Flink-app is al een aantal maanden te gebruiken in Utrecht, Delft, Tilburg, en in Den Haag. Onlangs zijn ook Amsterdam en Haarlem aan de bezorggebieden toegevoegd. De online supermarkt gaat ook in de rest van Nederland bezorgen en verwacht dit jaar vestigingen te openen in 15 Nederlandse steden.

Flink

Waar maakt Flink uniek?

Dat is toch wel het assortiment. Deze is namelijk gevuld met verse, biologische, fair trade en ook vegan producten. Dit maakt de nieuwe boodschappen bezorgservice de ideale one-stop online supermarkt. Extra charmant is dat er sterk ingezet wordt om samen te werken met lokale merken (zoals Frietboutique en Brandt & Levie).

Motivatie van Flink om de beste boodschappen bezorgservice te worden is om mensen weer echt vrij in hun vrije tijd te laten zijn. Al meer dan 100 jaar is de manier waarop mensen boodschappen doen namelijk vrijwel hetzelfde. In het beste geval een routine, in het slechtste geval voelt het als een rotklus. De app neemt alle shop stress weg en zorgt ervoor dat je ook écht vrij bent in je vrije tijd. Zo bestel je je boodschappen in een paar stappen via de app. Zonder wachtrijen, lege schappen, gesjouw of tijdverlies!

Flink

Flink snel geleverd!

Binnen tien minuten worden al je boodschappen bij je thuis geleverd, op een milieuvriendelijke manier door eerlijk betaalde fietskoeriers. Bovendien werkt Flink samen met lokale producenten om steden zoveel mogelijk te supporten, en om een volwaardig assortiment aan te kunnen bieden.

Flink versnelt niet alleen het winkelproces, maar wil ook fundamenteel verandering teweegbrengen. De focus ligt dan ook op de consumentenervaring. Zo biedt deze nieuwe speler op de markt via een eenvoudige app en snelle levering het perfecte alternatief voor de traditionele supermarkt.

HEEL NEDERLAND FLINK

Terwijl de app al beschikbaar is om te downloaden voor Apple en Android toestellen in heel Nederland is de bezorgdienst tot op heden beschikbaar in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Delft, en Tilburg. Eind 2021 zal de bezorgservice in nog 10 andere Nederlandse steden actief zijn. De kaart in de app wordt regelmatig bijgewerkt zodat je kan zien hoe heel Nederland ‘Flink pink’ wordt.