EGG-citing: brunchen bij Celia Amsterdam!

Inspiratie

We.love.Celia 💛 Bij deze Californië geïnspireerde hotspot zitten we altijd fijn, maar misschien nog wel het fijnst op een lazy zater- of zondag. Voor een ultiem weekendgevoel schuif je aan bij de brunch in Celia. Lekker de week bespreken met vrienden of met je familie. Goed nieuws: ze hebben een gloednieuw brunchmenu!

Celia

Eggciting brunchen bij Celia

In de spotlight van het nieuwe menu staan overheerlijke eiergerechten, want who doesn’t love een lekker eitje in het weekend. De sunrise scramble met aioli is iets waar we erg naar uitkijken, maar de roast beef & egg bun ziet er pas echt overheerlijk uit! Guilty pleasures als de brunch burgers en de welbekende cinnamon buns staan gewoon nog op de kaart.

Iets te vieren of zin in quality time met vrienden of familie? Celia biedt óok de mogelijkheid om privé te brunchen in één van de private-dining ruimtes van het restaurant. Van de babyshower voor je beste vriendin tot de verjaardag van je moeder, of gewoon zomaar – Celia heeft voor ieder wat wils.

Celia

Bijzijn is meemaken

Voor € 39,- per persoon kies je twee brunchgerechten naar keuze – een zoet en een hartig gerecht – inclusief een Mimosa, Bellini of Bloody Mary en koffie of thee. Dit kan iedere zaterdag en zondag van 12.30 tot 15.30 van brunch in hartje Amsterdam bij Celia.

Celia