Deus Night Market – 12/11 + 10/12 (Amsterdam)

Inspiratie

WE 💛 DEUS! Zo dat is eruit! We houden van de kleding, van de motoren, de surfboards én van Deus Cantina in hartje centrum Amsterdam. Reden waarom we ook zo fan zijn, is door de events. Nét even anders (zei er iemand Shit Hot Fest?) en nu in de donkere maanden, de Deus Night Market events!

Deus Night Market

Deus Night Market: EAT DRINK BE SUPERSONIC

Opdracht 1: neem vrienden mee, maar dan wel alleen de leuke natuurlijk en kom op zaterdag 12 november naar het allerbeste Deus Night Market event. Verwacht een food-hall-fest packed met 400 mensen en de leukste en lekkerste dingen om te eten en te drinken.

Deus Night Market

EAT

Een bezoekje aan de Deus Night Market is een rondje om de wereld: smaken uit Zuid-Afrika, Korea, Griekenland…

Een oesterbar, zoveel empanada’s als je op kunt en de mossel man met de lekkerste smaken mossels. Meer trek in bao buns? Kan! Dumplings, disco fries en uiteraard genoeg vegan en veg opties. Wij kijken persoonlijk erg uit naar de hamburger met Sweet Heat Hot Honey. Nomnomnom!

Deus Night Market

DRINK

Sexy Zweedse wijn in een blikje van Djuce. Een pairing van oranje wijn met award-winning kaas, of wees de eerste om de gloednieuwe LaLa Tequila reposado tequila te proeven in hun Espresso martini. Local USA bierbrouwer en zijn Abstract Brewing is ook aanwezig. Geen alcohol? Let’s go Coffee Kombucha!

Deus Night Market

Het allerbeste…

HET IS GRATIS!

 

 

Reserveer wel snel je tickets via deze link, want vol = vol!