Deus Cantina x T-Rex Sauces – Shit Hot Festival

Inspiratie

Some like it hot!! En die someone zijn wij! Met veel plezier hoorden we dan ook dat Deus Cantina samen met T-Rex Sauces een hot sauce festival organiseren in Amsterdam. Scoville Heat Seekers, Chili Chasers, Carolina Reaper Virgins…. unite!

Shit Hot Festival

Shit Hot Festival!

Deus Cantina en T-Rex Sauces host op 9 en 10 april het Shit Hot Festival voor alle heat seekers. Deze twee zitten bomvol inspiratie, hot food en cool drinks. Een groot gedeelte van de Nederlandse en Europese craft hot sauce makers staan beide dagen om kennis met fans te maken en kennis te delen. Namen zullen snel volgen maar ons is vertelt dat het de cream de la creme is.

Shit Hot Festival

Food, Drinks & Hot Fun!

Oesters! Birria Dipping Tacos! Cider! Uiteraard is er meer te proeven dan alleen al die te gekke hot sauces. Deus Cantina heeft een dedicated chilli menu, er is een oesterbar en bij de cider bar kun je afblussen als dat nodig is 🔥

Tel daar een chilli eating competition bij op en de heerlijke tunes gedraaid bij de hot vinyl station en deze dag kan niet anders dan Fuego worden.

Shit Hot Festival

Early bird!

Wanna Come? Get your earlybird tickets for €10 (until 17 March) before the price goes up! Includes free tastings, and loads of sh*t hot fun!