De next big thing op wijngebied: R&R Unplugged!

Inspiratie

Vrijdagmiddag 16:00… de eerste gedachte aan het wijntje & kaasje schieten al door je hoofd. Straks op de weg naar huis even langs de wijnwinkel voor een flesje, maar wat gaan we nú weer kiezen uit die wirwar van flessen en “aanraders” van de wijnwinkel-eigenaar. De moed zinkt je alweer bijna in de schoenen, bijna…want jij opent gewoon de R&R Unplugged app en bestelt die ene fles die je laatst geproefd had bij wijnbar Rayleigh & Ramsay. En doet de app nou ook nog eens een hele fijne aanrader op basis van je smaakprofiel? Hup in het mandje ermee. Klinkt misschien als een utopie, maar dit is al meer werkelijkheid dan je denkt, dankzij Wine Unplugged en Rayleigh & Ramsay.

Wine Unplugged

Goede wijn is…

Wijn die jij lekker vindt! Maar hoe weet je of je iets lekker vindt wanneer je het nog nooit geproefd hebt? De ene Sauvignon is tenslotte de andere niet. Rayleigh & Ramsay en het gloednieuwe bedrijf Wine Unplugged hebben de handen ineengeslagen om hier iets aan te doen. De Rayleigh & Ramsay wijnbarren zijn de leukste en enige self exploringwijnbars in Amsterdam, en Wine Unplugged bestaat om het kopen van wijn leuk én doeltreffend te maken zodat er meer genoten kan worden van wijn.

Bij Rayleigh & Ramsay kan je vaak meer dan 100 wijnen ‘per slok’ proberen. Deze barren zijn dus perfect om een hele leuke avond te combineren met het proeven van een heleboel wijnen. Elke wijn uit de webshop van Wine Unplugged kun je zo dus eerst proeven voor je hem besteld. Zo drink je thuis alleen nog maar wijn die jij lekker vindt.

Het beste van beide is gecombineerd in de R&R Unplugged app.

Wine Unplugged

Jouw wijnprofiel met Wine Unplugged

Met de R&R Unplugged app kun je in de wijnbarren je wijn tappen en betalen, maar de app houdt ook bij wat je allemaal gedronken hebt. Aan jou om al je wijnen te raten, zodat je altijd terug kunt zoeken welke wijnen jij goed vond. Op deze manier bouw je jouw wijnprofiel op en krijg je inzicht in jouw wijnsmaak. De wijnen die je lekker vind bestel je via de app gemakkelijk voor thuis.

Na zo’n avondje uit weet je dus alweer een stuk beter welke specifieke wijnen je lekker vindt.

Wine Unplugged

Rayleigh & Ramsay en Wine Unplugged hebben alleen maar goedgemaakte wijn, voor een aantrekkelijke prijs. Maar of het ook goede wijn voor jou is blijft de vraag. En wat maakt eigenlijk dat je de ene wijn lekkerder vindt dan de andere? Dat is complexe wetenschap, maar voor jou maken we het zo makkelijk mogelijk.

Beide teams hebben iedere wijn grondig geanalyseerd en daarmee een gedetailleerd DNA profiel gecreëerd met daarin alle eigenschappen van die wijn. Vervolgens kom jij dus in actie; je proeft en geeft aan hoe lekker je die wijn vindt. Hoe vaker je dat doet, hoe beter jou wijnprofiel wordt en daarmee ook je persoonlijke aanbevelingen. Op deze manier kun je dus wijnen kiezen die spot on matchen met jouw smaak en leer je steeds nieuwe wijnen kennen waarvan je (nog) niet wist dat je ze lekker vindt.

R&R Unplugged is live!

Klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn, maar je kunt het al testen! Rayleigh & Ramsay en Wine Unplugged hebben samen de R&R Unplugged app gelanceerd. Met deze app kan je wijn tappen en betalen in alle Rayleigh & Ramsay (R&R) vestigingen. In de app kan je de door jou geproefde wijnen raten en allen zijn al te bestellen via de app. Geen utopie dus, gewoon al voor het echie.

wineunplugged.nl