Cocktail trip ‘around the world’

Inspiratie

In 2006 opgericht en inmiddels een wereldwijd begrip te vinden op diverse toffe plekken in vijf verschillende continenten. De nieuwe cocktailkaart van Deus Ex Machina is dan ook een apetrotse verwijzing naar deze ontwikkeling. De kaart neemt de gasten mee op een internationale cocktailtrip. Elke cocktail bevat ingrediënten, tradities, kleuren en geuren die onmiskenbaar horen bij de plaats van bestemming.

Deus Ex Machina

Deus Ex Machina

Elke cocktail representeert een reis van de ene Deus-locatie naar de andere. Zo vliegen gasten van Biarritz naar Ibiza met een champagecocktail met cognac, Hierbas – het lokale eilanddrankje op Ibiza – en bubbels. Bestaat de trip van Bali naar Tokyo uit een spannende combinatie van onder andere sake, lycheelikeur, yuzu en jasmijnthee.  En geeft een kruidige koffiecocktail de bijzondere karaktereigenschappen van Instanbul en Kaapstad weer. De kaart bestaat uit twaalf totaal verschillende en unieke cocktails die alle worden weergegeven met een aparte boarding pass. En voor die ene cocktailliefhebber voor wie kiezen altijd een struggle is, heeft Deus dé oplossing…

Deus Ex Machina

Geef een draai aan de wereldbol die samen met de cocktailkaart op de tafel wordt gezet en wees verrast door de cocktailkeuze die het lot bepaalt. Fasten your seatbelt and enjoy the flight!

The Wat of Why

Deus Ex Machina brengt een lifestyle voor alle riders, creatieven, foodies en artistiekelingen en opende vorig jaar eindelijk een Amsterdamse Deus-tempel aan de Herengracht: The Wat of Why. Het merk biedt een uniek retailconcept met bar, restaurant en shop.