Hotspot: Deus Ex Machina (Amsterdam)

Hotspot

Ooit in (op?) Bali geweest? Dan kan het merk Deus Ex Machina je niet ontgaan zijn. Het belichaamd dan ook perfect het sfeertje van het eiland; surfen, rondjes rijden op dikke motoren en vooral goed en vers eten. Deus Ex Machina Amsterdam brengt nu deze lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen naar Amsterdam.

Deus Ex Machina Amsterdam

Deus Ex Machina Amsterdam

Na de opening van de eerste, wat zij zelf noemen, tempel in Sydney, breidde Deus Ex Machina in rap tempo uit naar dus Bali, maar ook Los Angeles, Milaan, Tokio, Biarritz, Ibiza en Kaapstad. Altijd in een een industrieel gebouw en met een unieke uitstraling. Een grachtenpand uit 1643 vormt het decor voor Deus Ex Machina Amsterdam.

Deus Ex Machina Amsterdam

Aan de Amsterdamse grachten..

Deus is toonaangevend in het vieren van de creatieve cultuur. Dit komt samen in een concept met restaurant, bar en shop. Een kopje koffie wordt een creatieve brainstormsessie en na de lunch loop je een ommetje naar de winkel. Wees gewaarschuwd; met 780 m2 aan speelruimte is de kans groot dat je verdwaald tussen al dat moois. Van handgemaakte surfboards tot Deus apparel en alles op 2 wielen.

Deus Ex Machina Amsterdam

The Wat of Why

Bij The Wat of Why loop je binnen voor jouw dagelijkse cafeïneshot, het broodnodige comfort food en gezonde dosis inspiratie. Met een koffie van Lot Sixty One en een voedzaam LA- Bali- of Amsterdam-geïnspireerd ontbijtje begin je de dag goed. Het lunchmenu brengt middels salades, hamburgers en talloze eiergerechten het energielevel weer op peil. En ook liefhebbers van een (vroege) borrel halen hun hart op aan de Herengracht. Zij worden verwelkomd met bijzonder verrassende cocktails, een selectie speciaalbieren – waaronder het eigen Deus Benzin 5.2 pilsner – en smakelijke snacks. Wie dan nog ruimte over heeft, schuift aan voor een uitgebreid diner met inspirerende gerechten en verrassende wijnen. De tempel aan de Amsterdamse grachten is van 11 uur ‘s ochtends tot laat in de avond open voor alles en iedereen.

Deus Ex Machina Amsterdam