Carstens Fried Chicken Snackbar (Hotelnacht 2023)

Inspiratie

Op zaterdag 14 januari doet Carstens mee met de populaire Hotelnacht in Amsterdam! Het restaurant, met focus op Nederlandse producten, wordt voor een avond omgetoverd tot Carstens Fried Chicken Snackbar, en wie ons kent weet dat we dol zijn op gefrituurde kip! 

Hotelnacht

Wat te verwachten bij Carstens tijdens Hotelnacht?

Hotelnacht is een groot begrip in Amsterdam. Elk jaar openen de mooiste hotels van Amsterdam hun deuren voor de echte Amsterdammers, om voor een nacht te ervaren wat de hotels in eigen stad te bieden hebben. De tofste events worden georganiseerd en het wordt een avond die je niet snel zult vergeten.

Van David Chang-style buttermilk fried chicken met kaviaar, tot kipsaté loaded fries, en een crispy chicken caramel sundae, het team heeft al hun passie gegooid in het maken van dit speciale menu! Natuurlijk doen ze dit nog steeds zoals je van ze gewend bent. Er wordt gewerkt met lokale leveranciers, en zorgen voor zo min mogelijk waste is nog steeds key. Alle kip is biologisch en komt van Parelhoen uit Flevoland.

Dus verzamel je vrienden en dan zien we je op 14 januari bij Carstens Fried Chicken Snackbar (ja duh, tuurlijk gaan we zelf ook even kijken!).

Reserveren en het hele menu bekijken kan hier, passe partout kopen voor de Hotelnacht 2023 kan hier.