ZWOELE ZOMERAVOND OP AMSTERDAMS’ MOOISTE (CARRE) TERRAS

Inspiratie

Aan die Amsterdamse grachten… De terrassen gaan weer open en daar hebben wij hartstikke veel zin in. In principe in alle terrassen, maar deze parel is toch wel heel bijzonder. Het Carré Terras op de Amstel opent vanaf 28 april weer haar terrasdeuren. Vorig jaar voor het eerst en een groot succes. Ook deze zomer is het weer vele zonuren lang genieten op deze waanzinnige locatie aan de Amstel met uitzicht op het iconische Carré en de magische Magere brug. Wie er voor het eten verantwoordelijk gaat zijn, maakt het plaatje helemaal af.

Carré Terras
Foto: Nathan Reinds // www.nathanreinds.nl

Carré Terras – genieten op de Amstel

Het Carré Terras op de Amstel werkt samen met creatieve cateraar The Food Line-up en de dagelijkse kaart is samengesteld door BAUT Amsterdam dat met een heel keukenteam het menu verzorgt. De gerechten die op het ‘Geef mij maar Amsterdam’ menu staan worden veelal bereid met lokale producten en hebben een link met ‘Ons Mokum’. Xander Waller van restaurant Entrepot zorgt voor een mooie wijnkaart.

Daarnaast zal het terras – de hele zomer door – een maand lang elke zaterdag en zondag worden overgenomen door een ander restaurant. Op deze manier biedt het Carré Terras op de Amstel het terras als podium voor restaurants die vorig jaar geopend zijn en de kickstart verdienen die ze toen hadden moeten krijgen. Welke restaurants dat zijn, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Carre Terras
Photo by: © Floris Heuer – www.florisheuer.com

Bij zijn is meemaken

Het Carré Terras op de Amstel is – met uitzondering van mei – vooralsnog elke dag geopend van 12.00 t/m 18.00 uur. Check voor de actuele openingstijden en het reserveren van een tafel de website van Koninklijk Theater Carré.