BAUT OOST is open!

Hotspot

Het avontuur van BAUT begon ooit op de Wibautstraat (vandaar de naam) en de cirkel is nu rond: BAUT is terug op het oude nest en daarmee is BAUT Oost een feit. Uiteraard zouden ze dolgraag in vol ornaat open gaan, maar dat zit er even niet in. Maar ze zouden BAUT niet zijn als ze daar niet gewoon creatief mee om zouden gaan.

BAUT Oost

BAUT OOST

Ontsnap even aan de drukte van de stad en stap binnen in de (een tikkie gekke) wereld van BAUT. Het terras is een stukje stedelijke avant-garde met binnen in de zaak een restaurant & bar met een eye-catching interieur. Helaas moet je er alleen nog even op wachten om de zaak van binnen te mogen bewonderen, maar niet getreurd! Het terras is voorzien van grote parasols, heaters en windschermen die er voor zorgen dat je met weer of geen weer echt heel lekker kan zitten!  Tel daar de zin die ze hebben om je weer te ontvangen bij op (en die is groot na z’n lange periode van gemis) en je hebt de nieuwste hotspot van Amsterdam te pakken!

Baut Oost

Op het menu

Nu ze nog niet op volle kracht open mogen presenteert BAUT Oost een iets kleinere kaart dan je van ze gewend bent.

Op dit menu staan brunch klassiekers welke worden aangevuld met fantastische ‘avond’ gerechtjes. Het ‘all-day-menu’ is geen klassiek menu op basis van voor-, hoofd-, nagerecht. Alle gerechten zijn van tussengerecht formaat en ideaal om lekker met elkaar te delen. Reserveren kan vanaf nu.