GREEN CUISINE: BRING ON THE VEGA-DIEPVRIESTREND!

Inspiratie

Loop in zeg de Verenigde Staten langs het diepvriesvak en je zal je (blij) verbazen over uit hoeveel creatieve vegetarische vriesversproducten je kunt kiezen, veelal in samenwerking gemaakt met grote internationale foodies (Oi Jamie Oliver!). Maar ook Zweden en Groot-Brittannië zijn voorlopers in deze vega-diepvriestrend en nu is Nederland (gelukkig) ook aan de beurt: Iglo haalt met Green Cuisine vegetarische vriesversproducten dichter bij huis en zorgt dat vanaf nu iedereen een snelle vega(n) maaltijd kan maken.

Green Cuisine

Green Cuisine

Het diepvriesvak transformeert in rap tempo en is gevarieerder dan het gemiddelde versschap. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een vega(n) maaltijd op tafel te zetten die minstens zo gezond is als eentje met producten van de versafdeling. Green Cuisine lanceert met wel 10 producten! Nederland kan vanaf nu kiezen uit veggie sticks, falafel, vegetarische nuggets maar zeker ook waar we Iglo zo goed van kennen: vegetarische vissticks!

Met Green Cuisine proef en ontdek je hoe lekker het kan zijn om voor de vegetarische optie te kiezen.

Green Cuisine

Future is Frozen

Green Cuisine, het vegetarische en veganistische aanbod vleesvervangers van Iglo, is gemaakt van plantaardige eiwitten. Door ingrediënten als erwten en tarwe dragen de producten bij aan een duurzame wereld. Zo leidt het Green Cuisine assortiment tot 80 procent minder uitstoot vergeleken met vlees. Ook is er 71 procent minder land nodig en wordt er 77% minder water gebruikt. 

Green Cuisine

Proef het zelf