AVEC QUI drink jij deze overheerlijke Rosé? AVEC QUI drink jij deze overheerlijke Rosé?

AVEC QUI drink jij deze overheerlijke Rosé?

Inspiratie

Rosé staat bekend als een typisch drankje voor de zomer, maar rosé is zoveel meer. AVEC Rosé No.3 is een krachtige, droge rosé die je het hele jaar door kunt drinken, ook in de winter. Perfect voor tijdens de borrel, als aperitief, bij een diner of als cadeau: AVEC Rosé No.3 is dé rosé voor tijdens de feestdagen.

Avec Rose

AVEC QUI?

AVEC Rosé No.3 is een subtiele en alom geliefde Coteaux d’Aix-en-Provence rosé. Zalmroze van kleur en gemaakt van de kenmerkende druiven Cabernet Sauvignon, Syrah, Cinsault en Grenache uit de Franse Provence. De frisse zuren zorgen voor dat extra vleugje je ne sais quoi waarmee de Rosé No.3 een hele mooie begeleider is voor bijvoorbeeld tapas.

Wat AVEC tot slot zo bijzonder maakt en een perfect cadeau voor de feestdagen, is dat je de fles kunt personaliseren. Het etiket op de fles is namelijk zo ontworpen dat er naast het logo nog ruimte is voor een persoonlijke boodschap, een naam, liefdesverklaring of misschien een mooie kerstwens.

AVEC Rose

Tijdens een kerstborrel, als aperitief, relatiegeschenk of persoonlijk cadeau: AVEC Rosé No.3 is perfect voor de feestdagen.

Extra handig: 4 top-tips voor een stressvrije kerst.