5 x romantiek bij The Entourage Group

Inspiratie

The Entourage Group

Valentijnsdag is natuurlijk een cliche in het leven geroepen door en voor de commercie. Maar ervaring leert dat er ‘niks aan doen’ toch niet altijd even leuk is. Dit geldt ook voor de cafes, bars en restaurants die onze hoofdstad rijk is. Niks doen is prima, maar wanneer je met ál je restaurants meedoet en dan ook nog eens met volle overtuiging kan er wel even gekeken worden naar wat ze dan allemaal bieden; 5 x romantiek bij The Entourage Group.

I hartje Pizza!

Wat is er nou romantischer dan een heerlijke joekel van een Amerikaanse pizza verslinden met z’n tweeën? Nou een gigantische pizza in de vorm van een hartje natuurlijk! De pizza bij Toni Loco krijg je in de vorm van een hart en is de hele week te bestellen.

The Entourage Group

Even niet naar je date staren?

Neem dan plaats in MR PORTER boven in de stilistische nok van het W Amsterdam. Met een adembenemend uitzicht op het centrum van de stad en voor elke gelegenheid wel iets speciaals. Een speciaal Valentijns menu of  een sexy cocktail met bourbon, limoen sap, egg white en framboos.

The Entourage Group

Een roze choco explosie

De Chocolate Explosion is altijd populair bij The Duchess (een van de parels van The Entourage Group), maar tijdens Valentijnsdag zal de Pink Chocolate Explosion niet aan te slepen zijn gokken wij. Na het toevoegen van de spectaculaire stikstof, verandert deze voor één keer in een roze feestje op je bord. Nu maar hopen dat hij net zo lekker smaakt als hij eruit ziet.

The Entourage Group

The Good old Burger & Shake

Weet je nog, toen je jong was? Geen budget voor hele uitgebreide diners maar gewoon een hamburger, milkshake en snel door naar de bios. Eigenlijk stiekem nog steeds de perfecte date. Bij The Butcher Social Club hebben ze een speciale V-Day Burger met bijpassende shake. Tip van ons; het Eye Filmmuseum is een paar meter lopen.

The Entourage Group

En het dessert deel je

Het team van MOMO is weer druk bezig geweest met het samenstellen van een shared dining menu, die bestaat uit de signature creaties van deze hotspot. Om de avond compleet te maken, bestaat het dessert uit de Valentine Flower Pot. Een romatisch gerecht zowel in uitstraling als in smaak.

The Entourage Group