Pop-up restaurant ‘De Kok & De Maître’ popt weer op

Hotspot

Wij schreven al meerdere malen over pop-up restaurant ‘De Kok & de Maître. Een pop-up die telkens op een verrassende locatie “op popt” is dan ook het volgen waard. Wat begon op de negende verdieping met uitzicht over de Amsterdamse Houthavens, verhuisde vervolgens naar een oude stoomsleper (ja, een schip ja) in Amsterdam Zeeburg. De nieuwe locatie is gevonden en de komende drie maanden noemen ze één van Amsterdams bekendste pleinen hun nieuwe thuis.

De Kok & De Maître ‘pop up’ again!

In de brasserie van het Eden Hotel, waar we een tijd lang mochten genieten van de kookkunsten van Timo de Beurs (R.I.P Slagerij de Beurs), kan iedereen de komende maanden genieten van deze altijd gezellige popup. En dat bekende plein, dat is het Rembrandtplein. Technisch gezien zitten ze net niet aan het plein hoor, dus mocht je er geen behoefte aan hebben kan je die drukte gewoon negeren.

Op het menu

Van donderdag tot en met zondag serveren De Kok (Miguel Costa) en De Maître (Robbert Hovenberg) een vast ‘werelds’ viergangen verrassingsmenu met als basis verse, lokale seizoensproducten. Het menu kost €51,50 en daarvoor wordt je volledig culinair in de watten gelegd. Kiezen kan van de zorgvuldig uitgezochte wijnkaart met Europese wijnen van biologische en/of biodynamische wijnboeren, maar ook dat is geen must: elk menu heeft een eigen perfecte pairing (aanrader).

De popup is inmiddels begonnen, dus reserveren kan al en dat is dan ook aan te raden.

dekokendemaitre.nl