Hotel Hotspot: Mr. Monkey (Amsterdam)

Hotspot

Een trend waar wij wel wat mee kunnen is die wanneer de kwaliteit van iets high-ends gecombineerd wordt met de vibe van iets low-keys. In restaurants zien wij bijvoorbeeld steeds meer dat chefs met een sterrenachtergrond, een zaak openen met geweldig eten zonder het linnen op tafel. Mr. Monkey is een ho(s)tel op een droomlocatie die precies dat doet; dit recent vernieuwde City Boutique Ho(s)tel biedt je al de luxe van een hotel, met dezelfde relaxte sfeer die je kunt verwachten van een hostel.

mr. monkey

Mr. Monkey – Let’s go bananas

In een 17e eeuws monumentaal pand aan de Singel met uitzicht over het Koningsplein kan je toch rustig zeggen dat Mr.Monkey centraal gelegen ligt. Het city hotel telt 27 kamers, voor één tot vijf personen per kamer. Elke kamer is uniek en door de gave inrichting is elk verblijf een nieuw avontuur. Denk aan authentieke balken, een stijlvolle patio of uitzicht over de Amsterdamse grachten. Dagje werken? Studeren? Ook dat kan bij Mr. Monkey.

Mr. Monkey is je hangout én hotel in één. Het is de plek waar je samenkomt, een stadse get away waar je met open armen wordt ontvangen en niks te gek is.

mr. Monkey

Nu komt de aap uit de mouw..

Mr. Monkey heeft overal aan gedacht; gratis WIFI, spelletjes, Instagramwaardige spots (lees: ballenbad, gigantische beren en meer!) en heerlijke producten van The Gift Label Amsterdam. Hier stopt het niet, het team heeft de sleutels van de stad in handen en kan je de beste tips geven, reserveringen maken, gastenlijst en transport regelen en in de ochtend zorgen voor een ontbijt op bed.

Lig op apegapen op de bank en speel je favoriete game, laat je beste skills zien tijdens één van de kaartspelavonden, kijk voetbal of een lekkere romcom op de tribune met je vrienden of drink één van hun signature ‘monkey’ cocktails aan de bar.

mr. Monkey

Nachtje Amsterdam doen? Mr. Monkey ligt naast Bar Rouge, dus wij zouden wel weten waar je een hapje moet doen.