Hotspot: Bar Rouge – oude tijden herleven.

Hotspot

Eén plek met alle ingrediënten voor een succesvolle night out. Gevestigd in hetzelfde pand als de Supperclub biedt Bar Rouge een all-in ervaring; van cocktails aan de bar en een compleet diner met Asian fusion gerechten in het restaurant tot shows met een sensuele vibe. Bar Rouge belooft een speciaal plekje te zijn.

Bar Rouge

Bar Rouge

Het menu biedt een mooie selectie aan Asian fusion favorieten. De kaart bestaat uit verschillende hapjes zoals sushi rolls en dim sum, maar ook uit bijzondere combinaties die samenkomen op de verrassing van het menu: de Asian platters, die zowel warm als koud te bestellen zijn. Het blijft nog wat mysterieus, maar er zal flink in de hoogte worden gewerkt. Doordat de keuken achter de bar gepositioneerd is, kunnen gasten de bereiding op de voet volgen terwijl ze een cocktail kiezen van de cocktailkaart.

De locatie onderscheidt zich door meer te zijn dan alleen een bar, club of restaurant. Met een succesvolle combinatie biedt Bar Rouge een unieke locatie waar het beste van al deze werelden samenkomt.

Bar Rouge

Intieme setting

Bar Rouge bevindt zich op de bel-etage van de Supperclub waar twee – bijna – verborgen stijlkamers zijn omgetoverd tot een intieme Parijse bar en nachtclub: Bar Rouge. Met een knipoog verwijst het rode interieur naar die typische, zwoele Franse bohemian sfeer uit vervlogen tijden. Naar mate de avond vordert, maakt deze vibe met behulp van een klein barretje, neon details en een groot theatraal gordijn, plaats voor die van een nachtclub waar de rest van de avond – en nacht – kan beginnen. 

Bar Rouge – Singel 460, 1017 AW Amsterdam.