Hotspot: L’Osteria

Hotspot

Vorige zomer meerde wij voor het eerst aan in de nieuwe jachthaven van het Amsterdamse Amstelkwartier. Een groen grasveld vol mooie mensen, direct uit de boot het water in springen en zodra je terug aan boord gaat een koud biertje. Het leven was goed, maar er mistte één ding: pizza! Nu is daar (alweer even) L’Osteria en dus kan je makkelijk pizza aan boord eten. Grote pizza!

L’Osteria

L’Osteria

88 locaties in vijf landen heeft de L’Osteria Famiglia inmiddels al. Toch claimen zij nog steeds te gaan voor een familiegevoel, de liefde voor vers bereid eten en een warme persoonlijke sfeer. Wij zitten hier op een regenachtige zondag, maar de bediening doet ontzettend zijn best om de beloofde warme sfeer te bieden. Sowieso complimentje daarvoor. Voor wij het zelf gingen checken werden wij al “gewaarschuwd” voor de mega grote pizza’s. L’Osteria staat dan ook bekend om de immense vers bereide pizza’s-to-share, die groter zijn dan de borden aankunnen. Ook de pasta’s op de kaart worden in royale porties geserveerd, voor eerlijke prijzen.

L’Osteria

Binnen is leuk – Buiten van de zomer is top!

De eerste vestiging in Amsterdam is ruim en modern opgezet en ingericht met een sfeervolle mix aan retrostijlen. L’Osteria Amsterdam biedt binnen plaats aan 170 gasten. Het met olijf- en oleanderbomen ingerichte terras kijkt uit over de Amstel en biedt plek aan nog eens 125 personen.

Ligt L’Osteria net niet op je route? Dan zijn de pizza’s van nNea misschien je oplossing.