Hotspot: Jack’s BBQ Shack

Hotspot

Combineer pretentieloos en betaalbaar met het grootste barbecue-hart en passie die we in tijden tegen zijn gekomen en je krijgt Jack’s BBQ Shack. Belachelijk lekker geglaceerde spareribs, op whiskyvaten gerookte brisket en cocktails met bijvoorbeeld chipotle infused bourbon. Jack is de beste vriend van alle vlees-. BBQ- en bourbonliefhebbers.

Jack's BBQ Shack

Jack’s BBQ Shack

Dat grote BBQ-hart en passie waar we het over hadden, daarmee bedoelde we dus chef Guillem Francis,  de voormalig sous-chef van het 5-sterren Pulitzer Hotel. Na avonturen in de fine dining keuken jaagt Guillem zijn droom na om de lekkerste Amerikaanse BBQ-smaken naar Amsterdam te brengen. In 2020 werden Jack’s burgers en ribs al een succes op Uber Eats en voor afhaal. Nu kan iedereen ook eindelijk in real life genieten van Jack’s BBQ.

Jack's BBQ Shack

Op het menu

Op Jack’s menukaart komen alle bekende BBQ-klassiekers voorbij. Verwacht op whiskyvaten gerookte beef brisket, eikengerookte pulled pork en in bourbon gestoofde short-rib. Ook de vegetarische vrienden worden niet vergeten. De geroosterde bloemkool, de zijdezachte tofuschnitzel en de mac ’n cheese zijn bewezen favorieten. Alle sauzen en bijgerechten worden uiteraard dagelijks bereid met de meest verse lokale ingrediënten.

Jack’s is gevestigd op de Raamstraat 27, een smalle zijstraat van het wereldberoemde Leidseplein. De centrale ligging van het restaurant zorgt ervoor dat Jack’s BBQ de ideale start is voor een avond uit bij Paradiso, Melkweg of andere uitgaansgelegenheden in de buurt.

Jack's BBQ Shack