Afhaal Hotspot: Jack’s BBQ Shack

Hotspot

Jack’s BBQ Shack is een take-away en delivery only concept. Achter het Leidseplein zouden de mannen achter dit concept een restaurant openen, maar dat liep even anders. Om deze tijd toch lekker bezig te blijven werd er een bezorgconcept gezocht en daar hoefde niet lang over getwijfeld te worden: barbecue!

Jack's BBQ Shack

Jack’s BBQ Shack

Echte, pure barbecue smaken. Gerechten waar je eigenlijk altijd zin in hebt. Dat is wat ze bij Jack’s op tafel willen zetten. Eten dat chefs graag maken én eten als ze zelf vrij zijn. Nu vinden wij dat altijd een goed uitgangspunt en dus waren wij wel te porren voor een tasje vol om te testen. Conclusie?

We durven het bijna niet te zeggen, maar man wat was die bloemkool lekker! Je zou het misschien niet verwachten, al wordt er tegenwoordig net zoveel liefde aan groente gegeven. De briket was top, de sides (let’s go mac n cheese!) idem maar de bloemkool was favoriet. Oh en de cocktails, laten we die niet vergeten!

Jack's BBQ Shack

Jack’s bestel je gemakkelijk via hun eigen website of Ubereats (maar afhalen is leuker én beter voor het restaurant zelf).