Golden Oldie: Bar Spek

Hotspot

Van die plekken waar je altijd terecht kunt. Iedereen heeft wel zijn of haar eigen stekjes en mocht je in Amsterdam-West wonen is de kans groot dat deze stek Bar Spek is. Geen toeval, want Bar Spek doet al 5 jaar hard zijn best om een plek te zijn voor iedereen en altijd: aardig & stoer, spannend & vertrouwd zoals ze zelf zeggen. Zulke zaakjes mogen dan eigenlijk niet veranderen, behalve natuurlijk als er een gloednieuwe topchef komt (zoals bij Spek).

Bar Spek

Bar Speks nieuwe chef komt van..

Het al even fijne NENI, die Mediterraanse hotspot waar je de hele tafel vol zet met lekkernijen om te delen. De nieuwe chef is even door de kaart gegaan en heeft er uiteraard zijn eigen draai aan gegeven. Bar Spek heeft nog steeds zijn pizza’s, waar veel mensen toch voor kwamen. Daarnaast een kleinere kaart waar bewuster is gekozen; niet meer ├ílles willen doen, maar alles wat ze doen echt goed doen.

Bar Spek

Een begrip

Al 5 jaar is Bar Spek een begrip in de Baarsjes. Wij hebben al een snel avondje geproefd van de nieuwe kaart en waren blij verrast. Binnenkort terug om de hele kaart te proeven dus.