Gebrouwen door Vrouwen: de Bar

Hotspot

Gebrouwen door Vrouwen, wie kent ze inmiddels niet. Of een betere vraag: wie is inmiddels niet dol op ze en hun biertjes. Wij zijn al tijden fan en hoorde hun af en toe wel al roezemoezen over een eigen bar. Een plek waar hun merk uitgedragen kan worden op precies de manier hoe zij dat wilden. Nu is het dan zover: de Gebrouwen door vrouwen Bar is een feit.

Gebrouwen door vrouwen bar

Gebrouwen door vrouwen Bar

Het gaat dus hartstikke goed met Gebrouwen door Vrouwen. Al drie jaar wordt hun bier door heel Nederland gedronken. Bloesem Blond, Tricky Tripel en de Gin Weizen zijn vaste waarden op menig bierkaart. Toch miste er voor de dames echt nog iets: een eigen bar! Een plek waar je alle bieren kon drinken én met echt bierfans in gesprek kan gaan. Wat doe je als je iets mist? Nou dan ga je daar natuurlijk wat aan doen. Spierballen eronder en gaan. Makkelijk gezegd natuurlijk, want de dames moesten toch 1,5 jaar zoeken voordat zij de perfecte locatie vonden.

Gebrouwen door vrouwen bar

Twee maanden klussen..

Er moest natuurlijk wel nog wat gebeuren voordat de bar ook echt de Gebrouwen door Vrouwen Bar werd. Twee maanden werd er geklust, maar afgelopen 1 maart opende dan zij hun deuren. Een heerlijk terras in de zon, 12 taps aan de wand en niet onbelangrijk: altijd de gezelligste biervrouwen achter de bar. Een biertje op z’n tijd maakt hongerig en dus komen de lekkerste gerechten, gepaird met de Gebrouwen door Vrouwen biertjes en gemaakt met lokale en duurzame producten uit de keuken.

We hebben de biertjes vaak geproefd, de keuken nog niet dus daarover later meer.

 

Trek in bier gekregen? Dit zijn de vijf lekkerste IPA’s van Nederlandse bodem!