De grafplaats waar je van smult

Recept

Taco met dip, altijd een feestje. Over feestjes gesproken: het is vandaag Halloween! Deze vullende dip met zwarte bonen, kaas en guacamole heeft alles wat je nodig hebt voor de perfecte taco’s. Tel daarbij de decoratie op van griezelige grafstenen en het Halloween-maal kan beginnen. Griezelig lekker!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carrie Woodall (@carrieann2075) op

Bereiding

  1. Verhit een pan met olie en bak het kip gehakt in een pan en voeg de taco kruiden toe. Wanneer het gehakt gaar is kan de zure room toegevoegd worden. Laat het een paar minuten doorkoken terwijl je wel blijft roeren.
  2. Ontpit en prak de avocado’s tot een fijn mengsel. Hak een teentje knoflook fijn en mix die met de avocado. Meng als laatste de eetlepels mayo erbij.
  3. Zet een ovenschaal klaar en verdeel de gehakte zwarte bonen over de bodem. Strooi er wat geraspte kaas overheen en daarna de guacamole ga door met lagen bouwen tot alles in de ovenschaal zit. Plaats dan de schaal in de oven en bak tot de kaas is gesmolten.
  4. Snij de vorm van een boom en wat grafstenen uit de tortilla’s  en schuif die op een bakplaat in de oven tot ze bruin zijn geworden.
  5. Decoreer je dip met de tortilla’s en het graven kan beginnen.

Wat drinken we daarbij? Halloween-halloWine natuurlijk!