Pindakaas Blossoms Koekjes.

Recept

Deze geweldig leuke pindakaas koekjes maak je dus echt in no-time en zijn verslavend lekker.

Pindakaas koekjes
PARKER FEIERBACH

Bereiding

  1. verwarm de oven voor op 200 graden and bekleed twee bakplaten met bakpapier. In een kleine kom meng de bloem met het bakpoeder en zout.
  2. In een grote kom mix met een mixer de boter en pindakaas met elkaar. Voeg de suikers toe en klopt tot het een licht kleurtje krijgt en lekker luchtig is. Voeg het ei, de melk en de vanille toe en mix goed. Vervolgens beetje bij beetje het bloem-mengsel toevoegen.
  3. Maak van ongeveer 1 eetlepel van het deeg een balletje en rol dit door de overgebleven witte suiker. Leg ze op de bakplaat en herhaal tot het deeg op is. Hou genoeg ruimte tussen de balletjes op de bakplaat.
  4. Bak in de oven voor ongeveer 8 tot 10 minuten. Let op: ze gaan niet bruin worden
  5. Zodra ze uit de oven komen gelijk een stukje van je favo chocola erop en gelijk serveren.

Kijk vooral verder op onze recepten-pagina voor meer inspiratie in de keuken.