Dry January: Mocktail Mule met gemberbier en limoen

Recept

We zitten alweer bijna op de helft van januari en dat mag gevierd worden met…met een Mocktail Mule! En ja, ondanks dat het misschien een hipster-trend was, we drinken hem nog steeds in een koperen mok. Mooi en lekker drinken toch.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tabitha Park (@tabithapark) op

Bereiding

  1. Voor de honingsiroop begin met het mengen van evenveel honing en water in een steelpannetje. Zet het pannetje op middelhoog vuur en roer tot de honing compleet is gesmolten in het water. Haal het dan van het vuur en zet het pannetje even aan de kant.
  2. Snij een limoen door midden en pers het sap van één helft. Giet het limoensap in de cocktailshaker samen met de honingsiroop en doe er een paar ijsblokjes bij. Schud goed voor 10 seconden.
  3. Zeef de mix in een koperen mok en schenk er gemberbier bij. Garneer met limoen en komkommer schijfjes. Tada je mocktail mule is ready!

Doe je niet mee aan die “Dry January onzin” dan hebben we ook genoeg cocktailtjes met alchohol.