Komkommernoedels met avocado en mango

Recept

Op zoek naar een fijn recept voor de lunch? Probeer deze Komkommernoedels voor een gezonde en luchtige lunch. Of je het nou met een kaasschaaf, dunschiller of spiraalsnijder doet, garanderen wij je dat dit een succes zal worden. Voeg er wat grof gesneden pistachenootjes aan toe voor meer textuur. Je kan binnen 15 minuten al genieten van dit bord Komkommernoedels. Lekker met een bloedsinaasappel-tijm drankje.

KomkommernoedelsBereiding Komkommernoedels

  1. Was de komkommers en maak er met de spiraalsnijder slierten van. Met een kaasschaaf of dunschiller kun je de komkommer ook in dunne plakken snijden.
  2. Snijd vervolgens in spaghettislierten.
  3. Doe de avocado samen met de mango en eventueel chlorellapoeder in de blender. Mix tot een gladde saus.
  4. Roer de komkommerslierten door de saus en breng daarna op smaak met zwarte peper.
  5. Hak de pistachenootjes klein en strooi over je noedels