Bij het organiseren van een feestje of borrel komt soms al genoeg stress bij kijken. Ga daarom voor een niet te ingewikkeld plan van aanpak als het op de borrelhapjes aankomt. Met dit recept maak je het ultieme borrelbrood. Verras je bezoek met simpele maar heerlijke borrelhapjes uit de oven! Smeuiig, boterig en warm. Bak je het brood in open folie dan zal het een knapperige textuur krijgen.
Bereiding Borrelbrood
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng de boter, smeerkaas, knoflook en peterselie door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
- Snijd de plakken spek doormidden.
- Snijd het stokbrood 16 tot 20 keer maar snijd niet helemaal door.
- Vul elke inkeping met het mengsel en een halve plak spek.
- Wikkel het brood in aluminiumfolie en bak 20 minuten.
Wat we daarbij drinken? Eén van deze vijf IPA’s van Nederlandse bodem natuurlijk.