FASTFOOD: Cheeseburger

Recept

Je hebt weinig tijd, maar toch wil je een heerlijk vers recept op tafel zetten. Dan denk je aan twee woorden, fast en food. Daarom hebben wij voor jullie snelle recepten, binnen 15 minuten zet je deze op tafel. Binnen een korte tijd, zet je je eigen overheerlijk cheeseburger op tafel. Say cheese tegen deze Fastfood!

fastfood

Bereiding Fastfood: Cheeseburger

  1. Je begint met het snijden van je sjalotten in ringen. Ondertussen verhit je olie in een koekenpan op hoog vuur. Gedurende twee minuten bak je de sjalotten roerend op middelhoog tot hoog vuur. Wanneer ze bruinkleuren haal je ze uit de pan en laat je ze uitlekken op keukenpapier.
  2. Ondertussen verhit je een grillpan en bak hierin zonder olie of boter de burger zo’n 4 minuten. Turn around en leg er een plakje cheddarcheese bovenop. Na 4 minuten is je burger klaar, ondertussen snij je je sesambol en leg deze met de snijkanten in de pan.
  3. Bak in het overgebleven bakvet van de sjalotten je pancetta, deze laat je daarna ook even uitlekker op het keukenpapier.
  4. Ondertussen snijd je de tomaten in plakjes. De laatste stap is je broodje belegen, op de onderkant smeer je ketchup en op de bovenkant truffelmayonaise. Daarna beleg je het broodje in de volgende volgorde: Je burger met cheddar, gebakken pancetta en sjalotten, plakjes tomaat, augurk en sla.

Wil je nog een snel, of zoals wij het noemen Fastfood gerecht proberen? Dan is deze Farfelle met pesto genovese & tomaat misschien wel het volgende gerecht wat je op tafel zet.