Cocktail recept: Ginger Spritz

Recept

Nu de lente stiekem al is begonnen drinken we allemaal graag een cocktailtje voor het ultieme zomerse gevoel. Onze summerbody vergeten we natuurlijk niet want deze Ginger Spritz is een low-calorie cocktail. Dit recept mag in je favorieten van cocktail recepten.

Gember geeft je cocktail net wat meer pit, maar daarnaast heeft gember ook nog eens vele gezondheidsvoordelen. Denk aan gewichtsverlies, algehele welzijn, gezondheidsklachten en andere kwaaltjes. Het zoete en frisse van de sinaasappel geeft precies de juiste balans. De Ginger Spritz is simpel te maken vanuit huis, heerlijk voor deze vroege lentedagen samen met je vrienden. Laat je deze cocktail liever voor jou en je vrienden klaar maken? Dat kan ook! Bij Bo Nam in Amsterdam hebben ze deze Ginger Spritz op de cocktailkaart staan.

cocktail recepten

Cocktail recepten: Ginger Spritz

Ga je zelf aan de slag met de cocktail? Pak de flessen er dan maar weer bij. Voeg de Belvedere vodka en Sweet Vermout samen met wat ijsblokjes. Maak de Spritz af met een schijfje sinaasappel en een schijfje gember. Proost!