NIEUWE TREND: Bubble Punch!

Recept

Creatief in de keuken is leuk, maar daadwerkelijk aan tafel zitten als je gasten er zijn (ja, we zijn op de hoogte van corona en dat gasten ontvangen minder en minder een ding is, maar he ooit is alles weer anders). Terug naar ook aan tafel zitten als je gasten er zijn; heb je helemaal je gangen onder controle, hoef je alleen nog maar dingen warm te krijgen en gaat het je dus lukken om mee te dineren…ben je de cocktails vergeten. Sta je alsnog in de keuken te shaken voor iedereen. De oplossing is even simpel als leuk; BRING BACK THE GOOLD OLD PUNCH!

punch

Punch punch punch

Punch punch punch, oftewel: 3 keer punch! De schaal gevuld met heerlijke drank staat symbool voor gemoedelijkheid, gezelligheid en vriendschap. Maar misschien nog wel meer staat het symbool voor feestelijkheid. De kitscherige bowl met bijbehorende vreselijke kopjes. Heerlijk! Hierbij delen wij alvast drie recepten, kunnen we alvast lekker oefenen voor de feestdagen.

punch

De B-75

40 cl Bombay Sapphire gin
15 cl honing
15 cl citroensap
75 cl Martini Brut (schuimwijn)
40 cl water
Sinaasappelschijfjes
Citroenschijfjes

In een met ijs gevulde karaf, voeg Bombay Sapphire, honing, citroensap, Martini Brut en water toe. Doe er de schijfjes fruit bij en roer voorzichtig even om.

punch

Bramble Tea

35 cl Bombay Bramble gin
35 cl thee van rode vruchten
70 cl appel-kersensap
70 cl ginger ale
Basilicumblaadjes
Blauwe bessen
Aardbeien

Meng Bombay Bramble, de thee, het appel-kersensap en ginger ale in een pot of kom. Vul een bowl met ijsblokjes en het fruit (in schijfjes of blokjes). Voeg vervolgens de drankenmix toe, enkele blaadjes basilicum en roer voorzichtig om.

Punch

GLÜHBRANTE (alcoholvrij)

75 cl Martini Non-Alcoholic Vibrante
75 cl rode druivensap
3 kaneelstokjes
3 steranijsjes
3 kruidnagels
Doe alle ingrediënten in een pan en laat 45 minuten op het vuur sudderen. Giet over in een theepot en serveer.