All hail the Bloody Queen

Recept

Bijkomen van de schrik? Met deze Bloody Mary sluit je Halloween af met een bang! De gegrilde paprika met sinaasappel zorgen voor de verfrissende twist in je gewone bloody mary. Deze Bloody Queen laat zich niet van haar troon stoten!

Bloody Mary

Bereiding

  1. Maak het sap met de gegrilde rode paprika, gele paprika en sinaasappelsap. Gril hiervoor in stukken gesneden paprika in een grillpan of in de oven. Gebruik voor elke rode paprika het dubbele aantal gele paprika’s. Haal de stukken gegrilde paprika dor een slowjuicer. Vul de sap voor de helft aan met sinaasappelsap.
  2. Voeg de vodka, tomatensap, san van gegrilde paprika, citroensap, Tabasco en orange bitters toe aan je shaker.
  3. Pak een longdrinkglas en vul dezeĀ  helemaal tot de rand vol met ijsblokjes.
  4. Garneer de Bloody Queen met een stukje crispy bacon en wat gemalen zwarte peper.

De Bloody Queen gaat perfect samen met onze breakfast burrito’s voor het ultieme hangover-ontbijt!