Zomer hotspot: Brasserie Vessel

Inspiratie

De Amsterdamse Houthavens worden leuker en leuker! Uiteraard komt dit, in onze ogen, ook doordat er steeds meer leuke horeca zich in dit nieuwe stukje Amsterdam vestigt. Zo ook Vessel. Een plek voor liefhebbers van lekker eten in een ontspannen sfeer mét prachtig uitzicht.

Vessel

Brasserie Vessel

Dat prachtige uitzicht is over het IJ waar het terras direct aanligt. Plof neer op een van de zachte loungebanken of neem plaats aan een tafeltje, de informele setting van Brasserie Vessel maakt alles mogelijk. Ontbijten, lunchen, uitgebreid dineren of aanschuiven voor die altijd gezellige Sunday Brunch.

De keuken van Brasserie Vessel biedt een moderne Franse keuken met invloeden vanuit de hele wereld. Vlees-, vis- of vegan-liefhebber? Bij Vessel is er voor ieder wat wils. Het menu staat vol met heerlijke gerechten, zoals geitenkaasravioli, parelgortsalade met vegan feta, steak tartaar met een Aziatische twist en de populaire braised beef met kokos jus.

Vessel

The must eat!

Daarnaast hebben ze verrukkelijke nieuwe toevoeging aan het menu: de strawberry & pistachio croissants. Een croissant zelf is al lekker, maar een rijkelijk gevulde croissant is des te beter! Ga je voor verse aardbeien, romige vanille mascarpone en knapperige gekaramelliseerde amandelen? Of ben je meer fan van pistache-ijs in de pistachio croissant?

Vessel