Voor de prijs van een zak Lay’s naar je droombestemming!

Inspiratie

Dit is een weddenschap die wij gelijk aandurven; wedden dat jij al bezig bent met je volgende vakantie? Natuurlijk! Wij ook. Foodies als we zijn, zijn we uiteraard ook bezig wat we daar gaan eten. Reizen en eten. Eten en reizen. Voor Lay’s Sensations zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden en dus bedachten ze een fijne actie.

Lay's Sensations

Lay’s Sensations Global Travel

Twee geliefde Lay’s Sensations smaken zijn verbonden met twee overheerlijke bestemmingen; Thailand en Mexico. In maart (nu dus!) host Lay’s een online contest waarmee een droom uit kan komen; een reis naar Thailand of Mexico, om daar zo de intense smaken, texturen en aroma’s te ontdekken.

Hoe werkt het?

De online Lay’s Sensations Global Travel Contest opent op donderdag 12 maart 2020 om 18.00 online haar gate. Op deze dag kun je je inschrijven voor tickets naar Bangkok van 18:00 tot 22:00. Op donderdag 26 maart kun je je inschrijven voor tickets naar Mexico-city van 18:00 tot 22:00. Na afloop worden de winnaars willekeurig gekozen.

Om kans te maken op één van de tickets ga je op bovengenoemde data en tijdstippen naar Layssensationsglobaltravel.com en registreer met naam, email en telefoon.

Lay's Sensations