Strandklaar met de nieuwe Xtreme koelboxen van Coleman!

Inspiratie

De warme dagen staan voor de deur; zomer! Dat wordt genieten in de zon, met een koud drankje en hopelijk de blote voeten in het zand. Wanneer de temperaturen stijgen komt het jaarlijkse vraagstuk altijd terug; hoe zorgen we ervoor dat we na een paar uur nog steeds koude drankjes drinken?!? De nieuwe premium lijn van high performance koelboxen van Coleman maken dit méér dan mogelijk. Natuurlijk niet alleen op het strand, maar ook tijdens een lange kampeervakantie of gewoon in de eigen achtertuin.

Coleman

Strandklaar met Coleman!

Coleman komt voor 2022 met een nieuwe Xtreme serie en is beschikbaar in vele maten. Denk bijvoorbeeld de Wheeled 100QT (95 liter) of de klein maar heel fijne 28QT (26 liter). De stabiele koelboxen zijn gevuld met dik geïnjecteerd polyurethaan, zelfs in de robuuste deksel. Dat zorgt ervoor dat er geen zwakke punten in de mate van isolatie zijn. Daarnaast heeft elke Coleman koelbox een lekvrije en roestvrije afvoer aan de onderzijde, om vocht gemakkelijk weg te laten lopen zonder de koelbox te hoeven kantelen.

Ook handig; de Xtreme koelboxen zijn geschikt om op te zitten en kunnen tot 113 kilo dragen. De gescharnierde deksels bevatten bekerhouders, zodat een drankje stabiel blijft staan. Daarnaast bevatten de modellen 100QT, 62QT en 50QT wielen, zodat deze koelboxen moeiteloos verplaatst kunnen worden. Afhankelijk van het model, blijft de inhoud van een
Xtreme Cooler, gecombineerd met ijs, tot maar liefst vijf dagen koud. VIJF DAGEN!

Coleman

Wist je dat?

Eten dat gekoeld bewaard moet worden mag niet boven de 5°C komen, om voedselbederf te voorkomen. En we weten allemaal dat bedorven eten kan leiden tot een voedselvergiftiging. Een koelbox biedt niet alleen uitkomst voor het koelen van hapjes en drankjes, maar ook voor een fles zonnebrand. Want als de crème warm wordt, vermindert de factor. Ga deze zomer dus niet op pad zonder een betrouwbare (Coleman) koelbox.