Nieuw event World’s Best Chefs trapt af met Mirazur chef Mauro Colagreco!

Inspiratie

Op 2, 3 en 4 februari 2021 wordt de eerste editie van World’s Best Chefs georganiseerd door Reisbureau Buitenlandsche Zaken en Meesterkok François Geurds van FG Restaurant en FG Food Labs. Het reisbureau dat al jaren bekend staat om haar culinaire reizen naar de beste restaurants van de wereld had veel culireizen gepland staan toen de coronacrisis uitbrak. Meteen ging het team aan de slag om een oplossing te bedenken voor haar klanten en om de business door te laten gaan.

World's best chef
credits: Mirazur

World’s Best Chefs x Mirazur*** (beste restaurant van de wereld)

Zo werden reizen naar volgend jaar verschoven, maar ze wilden meer. Door hun goede connecties met de toprestaurants lukt het ze om Chef Mauro Colagreco van Mirazur*** in Menton, Frankrijk, het beste restaurant van de wereld, voor drie dagen naar Nederland te halen. Al snel vonden ze een vaste partner in François Geurds de Meesterkok met in totaal 3 Michelinsterren, FG Restaurant** en FG Foodlabs* en een lange lijst met ervaring bij internationale toprestaurants als The Fat Duck en Le Bernardin.

World's best chef

De twee chefs koken de sterren van de hemel op deze drie dagen in twee shifts, lunch en diner. De gelukkige gasten gaan genieten van 12 prachtige gerechten van de twee chefs geserveerd met een schitterend wijnarrangement. De culinaire liefhebbers worden verrast met onder andere signature dishes van de chefs, een tipje van de sluier; de Luxus Beta Vulgaris (Beetroot, oscietra Caviar Cream) van Mauro Colagreco en de Kombu/oester/lever en passievrucht een van de vele gerechten waar François Geurds om bekend staat.

De prijs van dit alles is €695,00 euro per persoon. Meer info?