Vier de maandag met Woodford Reserve!

Inspiratie

Maandag horeca dag! En aangezien horeca mensen de gezelligste mensen zijn die er bestaan, zit er misschien wel wat in die maandag. Woodford Reserve heeft de manier om je weekend te verlengen en te ontsnappen aan de Monday Blues. Het super-premium Amerikaanse whiskey merk organiseert namelijk van 6 maart tot en met 3 april A Spectacle For The Senses: 5 multisensorische evenementen in de Nederlandse hoofdstad samen met 5 top cocktailbars.

Woodford Reserve

Woodford Reserve

Woodford Reserve Straight Bourbon Whiskey wordt handgemaakt op de Woodford Reserve Distillery in Kentucky. Al in 1812, werd op deze ‘National Historic Landmark’, voor het eerst bourbon geproduceerd. Dat maakt deze distilleerderij één van de oudste van Amerika. Woodford Reserve combineert de erfenis van een traditionele distilleertechniek met moderne wetenschap, wat resulteert in de perfect uitgebalanceerde bourbon.

Woodford Reserve

A spectacle for the senses

5 maandagen, 5 events. Zo geniet je onder meer van unieke Woodford Reserve cocktails tijdens een klassieke filmavond bij Lotti’s– The Hoxton en een ultieme gastronomische borrelplank van Amsterdams sterrenrestaurant Daalder* bij Flying Dutchmen Cocktails. Mike Korthout, Brand Activation Manager Woodford Reserve, reageert: “Woodford Reserve presenteert met trots A Spectacle For The Senses, een beleving die zoveel meer is dan enkel het drinken van een cocktail. Samen met 5 top
cocktailbars in Amsterdam hebben we een verrassend programma samengesteld waarbij zintuigen worden geprikkeld en unieke ervaringen worden gecreëerd. Zo beginnen we de week goed en laten we het maandaggevoel ver achter ons. ”

Woodford Reserve

Als we er dan eentje zouden moeten kiezen..

Dan gaan wij voor de collab tussen Sins of Sal en 101 Gowrie, oftewel Martin Eisma en Alex Haupt. Zie onderstaande details en wellicht zien we jullie daar:

Woodford Reserve & Sins of Sal presents: Alex Haupt, 101 Gowrie. Breng de cocktails van Sins of Sal en de gerechten van 101 Gowrie samen en je hebt garantie voor een knallend spektakel. Geniet van een unieke pairing met cocktails van Martin Eisma, bar manager Sins of Sal en de meest ultieme bar bites van Alex Haupt, eigenaar van restaurant 101 Gowrie

Event details:
Prijs: €20 per persoon incl. welkomstcocktail en bite, daarna á la carte
Reserveren via Sins of Sal
Datum: 20 maart van 18:00 uur tot 20:30 uur en 20:30 tot 23:00
Locatie: Westerstraat 86, 1015 MN Amsterdam

Woodford Reserve