Full Moon in Amsterdam: Wolf Atelier organiseert dé culinaire editie!

Inspiratie

24 februari is het volle maan en waar veel van ons dat associeren met plekken als Thailand kan je het zaterdag ook ‘gewoon’ vieren in Amsterdam. We zeggen bewust ‘gewoon’, want de avond die Wolf Atelier gaat organiseren is alles behalve gewoon. Tijdens de eerste editie van een reeks culinaire Full Moon parties gaat de wolf los. Eet, drink en dans met de wolf tijdens volle maan!

Full Moon Party Culinaire

Als de maan op haar volst is, gaan de nachtdieren van Amsterdam proevend en dansend de avond door op de spoorbrug bij het Westerdok. Kaarten zijn inclusief onbeperkt gerechten en cocktails, en dat belooft uiteraard een doldwaze avond. Naast verfijnde gerechten als de Aziatische Oester Asain, Wolf’s Classic Tartaar, Risotto met truffel en paddenstoelen van Michael Wolf en zijn team, is er de 24ste heel veel meer te proeven. Wolf’s full moon party brengt het beste van wat er te eten is samen. Voor de eerste editie nodigt Wolf chef Jaimie van Heije uit, die een aantal van zijn iconische gerechten op het menu zet.

Volle maan – Volle glazen

Als de maan vol is, zijn de glazen bij Wolf Atelier dat ook. Award-winning bartender Andrei Talapanescu shaked en stirred zijn innovatieve cocktails als de Phiz met lychee en orgeat en de Zette met aardbei en mezcal. Ook proosten de maanaanbidders tijdens Wolf’s Full Moon Party met verschillende soorten martini’s.

Met neon schmink en meerdere vurige acts haalt Wolf de full moon party compleet naar Amsterdam.

Dansen onder het maanlicht? Tickets zijn voor €150 te boeken via Wolf Atelier, inclusief alle gerechten en cocktails. ‘Early Bird’-tickets zijn €130.