Winnen: een prachtig Peru pakket!

Inspiratie

Peru on Tour komt naar Nederland en dat betekent dat liefhebbers van het land hun hart kunnen ophalen. Van zaterdag 2 tot en met zondag 10 oktober doet Peru on Tour diverse plekken aan in Amsterdam en Rotterdam. Hier komen alle facetten van de Zuid-Amerikaanse bestemming tot leven en kun je je onderdompelen in de Peruaanse smaken, geuren en kleuren die het land rijk is.

Peru

Peru on Tour

Het is de uitgelezen kans om een vleugje Peru te ontdekken, proeven en ervaren. Van een ‘levensgrote’ 3D-Machupicchu-maquette tot een proeverij met Peruaanse producten zoals koffie, chocolade en pisco. In de rijdende, volledig customized Peru on Tour truck van 64 m2, inspireert het Zuid-Amerikaanse Andesland met haar kleurrijke tradities en de combinatie van indrukwekkende bestemmingen, rijke cultuur en unieke Peruaanse producten. Peru on Tour creëert voor bezoekers een complete Peru-beleving. 

Winnen!

Wij mogen namens Visit Peru een prachtig Peru pakket weggeven. Enige wat je hiervoor moet doen is een mailtje sturen naar redactie@foodini.nl met waarom precies jij de perfecte persoon bent voor onderstaand pakket.

De inhoud van het pakket is:
– Peruaanse koffie
– Chocolade uit Peru
– een superfood bag
– pak quinoa
– key chain van Peru

De winnaar krijgt aanstaande vrijdag bericht en kan het pakket ophalen bij de Peru on Tour truck in Rotterdam (3-4 oktober) of Amsterdam (5-10 oktober). Het pakket ophalen betekent ook automatisch dat je kans maakt op twee vliegtickets naar Lima!

Peru