Weekend Guide (24 + 25 + 26 mei)

Inspiratie

Nog even wachten… en dan is het alweer vrijdagmiddag, tijd voor de VRIJMIBO. Klaar voor een zonnig lenteweekend. Een weekend vol overheerlijke evenementen om te bezoeken. Maak je klaar en plan heerlijke uitjes samen met je vrienden of vriendinnen. Wij willen jullie al een beetje helpen, daarom vind je hier een overzichtje met de lekkerste evenementen voor de komende dagen. Check onze Weekend Guide zodat je de vrijdag, zaterdag en zondag optimaal kan benutten. 

Borrelend het weekend in doe je hier…

VRIJMIBOOT | AMSTERDAM (Vrijdag 24 mei)
Gooi de trossen los en vaar op volle kracht het weekend in onder genot van overheerlijke cocktails, bittergarnituur en de lekkerste poké bowls. Morgen stap je na een lange werkweek aan boord en feest je mee op de VRIJMIBOOT, de leukste vrijdagmiddag op het water van Amsterdam. Check hier het evenement! 

weekend

LELY AFTERWORK | AMSTERDAM (Vrijdag 24 mei)
Start je weekend bij Bar LELY! De ideale plek voor een afzakkertje op de vrijdagmiddag met drinks & bits! Iedere vrijdag vanaf 17:30 bij Bar Restaurant LELY. 

GIN-TONIC VRIJDAG | AMSTERDAM (Vrijdag 24 mei)
Ga het weekend in met Gin! Bij Terpentijn geniet je iedere vrijdag vanaf 20:00 van Gin-Tonic’s voor 5 euro. De DJ gaat van start met de lekkerste hitjes en met z’n allen ga je al dansend de avond in tijdens Gin-Tonic vrijdag bij Terpentijn. 

Proef de smaak van het weekend tijdens deze evenementen…

ITALIË EVENEMENT SMAAK & STIJL | HAARZUILENS (Vrijdag 24, zaterdag 25 & zondag 26 mei)
Ontdek, proef en beleef Italië alsof je echt in Italië bent tijdens het Italië Evenement Smaak & Stijl in de tuinen van Kasteel de Haar. Neem deel aan de ‘Barista Di Casa’, en kroon jezelf tot de beste thuis barista van Nederland. Proef en ontdek de smaken van La Dolce Vita van Italië. Kijk hier voor meer informatie en geniet van de lekkerste wijnen, pasta’s, pizza’s en limoncello. Ciao! 

AMSTERDAM PIZZA FESTIVAL | AMSTERDAM (Zaterdag 25 & zondag 26 mei)
Mamma Mia! Kun jij ook geen genoeg krijgen van pizza’s? Dan laat het Amsterdam Pizza Festival je genieten van de zomer en de allerbeste pizza’s. Proef de lekkerste pizza’s en heerlijke wijnen of Italiaanse bieren. Het Amsterdamse Pizza Festival zorgt ervoor dat jij je buik helemaal rond kunt eten met je favoriete eten! 

RRROLLEND | LEIDEN (Vrijdag 24, zaterdag 25 & zondag 26 mei)
Klaarrr voor een weekend vol gezelligheid, heerlijk eten en drinken? Ga dan komend weekend naar het Rrrollend Foodtruck Festival in Leiden. Naast een ruim aanbod aan verschillende foodtrucks is er ook een breed aanbod met entertainment. Kijk hierrr voor meer informatie en de entree is gratis! 

BIERFESTIVAL MOUT | ARNHEM (Vrijdag 24, zaterdag 25 & zondag 26 mei)
Bierliefhebbers opgelet! Geniet komend weekend tijdens de week van het Nederlandse bier van de lekkerste speciaal bieren tijdens Bierfestival Mout. Het gezelligste bierfestival met een ruim aanbod aan natuurlijk bieren, proeverijen en livemuziek vindt komend weekend plaats in het Sonsbeekpark in Arnhem. Proost!

weekend

TOOST FOODTRUCK FESTIVAL | NAALDWIJK (Vrijdag 24, zaterdag 25 & zondag 26 mei)
Proosten? Hier kan je TOOSTEN op het weekend, tijdens het Foodtruck Festival in Naaldwijk. Dit weekend strijkt de karavaan met foodtrucks, een zomerse muziek line-up en vooral veel gezelligheid neer in Naaldwijk. App je vrienden en kom genieten van de foodtrucks op TOOST Foodtruck Festival! 

Eropuit in de hoofdstad:

DINNERVIBES | AMSTERDAM (Zaterdag 25 mei)
Op zoek naar de man of vrouw van je dromen, kom dan dinner daten bij DinnerVibes. En relaxte avond om op een rustige manier nieuwe mensen te leren kennen. Neem plaats aan het drie-gangen diner en wissel bij ieder gerecht van tafel. Single and ready to mingle? Ga dan dit weekend naar DinnerVibes. 

PERSIJN ASPERGEFESTIJN | AMSTERDAM (Vrijdag 24, zaterdag 25 & zondag 26 mei)
Het aspergeseizoen is weer in volle gang en dat moet gevierd worden tijdens het Persijn Aspergefestijn. Ga het aspergeseizoen komend weekend vieren en geniet drie avonden van het witte goud. Reserveer hier snel een plekje voor het aspergefestijn.

weekend

Bel of app dus al je vrienden op en ga er dit weekend heerlijk op uit! Waar ga jij dit weekend heen?