Amsterdam Weekend Guide (11+12+13 januari)

Inspiratie

Weekend!! Oh, weekend we love you. Na een week hard werken is er niks fijner dan ontspannen door dingen te doen die je het allerliefste doet. Geen tijd dus te verspillen met bedenken wat je moet gaan doen, laat dat maar gewoon aan ons over. Wij hebben drie ontzettend leuke en verschillende activiteiten onder elkaar gezet in deze Amsterdam Weekend Guide zodat jij je vrijdag, zaterdag én zondag helemaal optimaal benut.

Nieuwjaars VRIJMIBO @ House of Watt (11 januari)

Je eerste echte volle werkweek zit erop! Tijd om even stoom af te blazen tijdens de eerste Vrijmibo van 2019 dus.
House of Watt in Amsterdam-Oost zorgt voor de bitterballen in een ontzettend gaaf pand! Jouw taak? Zorgen voor de gezelligheid natuurlijk!

Amsterdam Weekend Guide

Pubquiz bij Café Kiebêrt (zaterdag 12 januari)

Zaterdag 12 januari mag je weer meedoen aan de beroemde Pubquiz! Trommel je slimste vrienden op en meld je aan. Er is plek voor 9 teams dus wees er snel bij 😎

Het recept is zoals je van Kiebêrt gewend bent; van het herexamen in ronde 1 tot het meeblèren tijdens de afsluitende muziekronde! En wanneer zet je nou toch die verdraaide joker in?!

Bubbels & Oesters @ MOER (zondag 13 januari)

Januari geen MOER aan? Dacht het niet, want bij MOER pakken ze uit met 2 knallende edities van Bubbels & Oesters. Voorlopig de allerlaatste! Zorg dus dat je er bij bent om het jaar bruisend te starten. Details?

– Oesters: 1€
– Bubbels (bio, per glas) €5
– Live jazzy tunes

Neem vrienden mee voor een bubbelende zondagmiddag om het weekend fijn af te sluiten bij MOER!

Amsterdam Weekend Guide