Eerlijk vlees direct van de boer: het vleespakket van Boer Joep!

Inspiratie

Een boerderij waar dierenwelzijn op nummer 1 staat. Een plek waar de natuur alle ruimte krijgt en met oog voor mens en dier gewerkt wordt; dat is de boerderij van boer Joep. Een plek met honden, katten maar eigenlijk veel belangrijker met Belgische witblauw ossen. Zolang het weer het toelaat lopen ze buiten in heerlijk kruidenrijk grasland, en ja dat (en al het bovenstaande) proef je terug in het vleespakket van Boer Joep.

vleespakket
Boer Joep!

Meet Boer Joep (en zijn ossen)

Boer Joep kent en herkent elk van zijn ossen. Allen zijn Belgische witblauw ossen en danken hun naam aan de witte vacht met de blauwe vlekjes. Het ras staat naast zijn vlekjes bekend als echt vleesras en dat zie je aan de gespierde bouw. Dierenwelzijn staat bij Joep dus op nummer 1 en de natuur krijgt alle ruimte. Waar zich dat in vertaald? Zo lopen de ossen zolang als mogelijk lekker buiten en in de winter staan ze goed droog met veel ruimte. Op het land wordt geen kunstmest gebruikt en door dat kruidige grasland hebben de ossen een gevarieerd voedingspatroon wat de gezondheid ten goeden komt. En uiteraard ook de smaak…

vleespakket

Tomahawk vleespakket special

Joep verkoopt gevarieerde vleespakketten waarin de hele os tot zijn recht komt. Niet alleen de luxe stukjes die alle mensen (denken te) willen eten, maar een mooie verdeling: entrecote, ribeye, ossenhaas, rosbief, biefstuk, hamburgers, worstjes, tartaar, gehakt en meer. Het pakket is ongeveer 10kg en past precies in één vriezerlade.

Op dit moment (zolang de voorraad strekt) heeft Joep een speciaal vleespakket voor de zomer; het tomahawk & short ribs pakket. Die op de barbecue en je zomer kan echt niet meer stuk. Op = op dus twijfel niet.

Vleespakket bestellen? Dat kan hier!

vleespakket