Ongestoord kerst vieren in je eentje met deze tips.

Inspiratie

Kerst is volgens velen de tijd van het jaar om gezellig bij elkaar te komen met familie of vrienden en lekker samen te eten. Toch is het niet voor iedereen het geval, dus hebben we een aantal tips voor het vieren van solo kerst. Niks stoms aan, kan ook heerlijk zijn.

Comfort gaat voor

Zeg maar doei tegen die fluwelen jurk of stijve overhemd met strikje, want je zit toch de hele dag in je pyjama. Vergeet je manieren en optutten hoeft ook niet meer als je de deur niet uit gaat. Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk terwijl door je huis rondslentert. Sloffen? Check. Dekentje? Check.

kerst

Treat yo’self

Of je de pizza van gisteravond eet of een driegangendiner op een gedekte tafel serveert, de keuze is helemaal aan jou. Niemand die perse dat ene wilt eten.  Verlichte kerstboom,  favoriete playlist en je eigen menu vol met jouw favoriete gerechten. It ís the most wonderful time of the year! Geen zin om te koken, maar wil je wel je maaltje een beetje op spicen? Probeer eens je favoriete pizza met Sweet Heat Hot Honey! 

kerst

Kerstavond = Filmavond

Plof neer op de bank, bord op schoot en Home Alone wordt natuurlijk uitgezonden (zei er iemand alle 3 de delen?). Meestal is er een marathon aan kerstfilms op tv waar je naar kan kijken, keuze genoeg. Irriteer jij je aan de reclames, maak dan je ook een eigen selectie kerstfilm aan op Netflix en host je eigen marathon.

kerst

Alleen uit, alleen thuis

Kun je niet de hele dag thuiszitten en moet je naar buiten? Geen probleem er valt genoeg te doen tijdens de kerstdagen! Bezoek de drijvende kerstmarkt in Leiden of ga warme choco drinken bij Ice*Village in Amsterdam. Maak het zo gezellig mogelijk met jezelf.

kerst

Ander soort familie

Ben je toch liever niet alleen tijdens kerst? Hoe klinkt kerst vieren met vrienden. Nodig ze uit voor jullie eigen urban-family diner of ga ze eens opzoeken bij hun thuis.

kerst