Vanderveen takes over Café Moer

Inspiratie

De afgelopen weken, toen de horeca nog een beetje open mocht zijn, gonsde het in de wandelgangen over een pas geopend restaurant. Sterker nog; wij hadden er een reservering staan voor 30 oktober. We hebben het over Vanderveen Bar & Kitchen in de Amsterdamse Beethovenstraat. Ook hun deuren zijn dicht, maar niet getreurd. Café Moer (van het altijd leuke Tire Station Hotel) en Vanderveen hebben namelijk de handen in elkaar geslagen.

Vanderveen

Cafe Moer x Vanderveen

Wij schreven al eerder over Vanderveen en waren toen gematigd enthousiast. We keken dan ook reikhalzend uit naar het opnieuw testen van dit concept nu onder leiding van een gloednieuwe chef en team. De van oorsprong Griekse chef George Kataras deed onder andere ervaring op bij Geranium in Kopenhagen en bij Simon Rogan en Nuno Mendes in Londen. Ook was hij sous-chef van restaurant RIJKS in Amsterdam.

De connectie met Café Moer, het vernieuwde restaurant van het Tire Station hotel (onderdeel van de Conscious hotels), werd gevonden in de liefde voor lokale, biologische en seizoensgebonden producten. Van de hoogste kwaliteit.

Cafe Moer

Overnachten én dineren

Binnen de regels mogen hotels wel nog openblijven en zelfs hun gasten serveren. Uiteraard met in achtneming van alle maatregelen. Boek je het Café Moer x Vanderveen arrangement dan zit daar dus standaard ook een overnachting bij in. Tijdens je verblijf geniet je dus naast van de kamer, ook van een 8-gangen tasting menu en bijpassend wijnarrangement.

Nachtje weg in eigen land/stad én genieten van een van de nieuwste en interessantste keukens van Amsterdam. Klink als een goed idee toch?

Boek het arrangement via deze link.

vanderveen