URBAN COOKING: tover je balkon om tot buitenkeuken met de tafelbarbecue!

Inspiratie

We kunnen er niks anders van maken; de komende dagen wordt het barbecueweer. De wind neemt af en de temperatuur blijft lekker zo rond de 20 graden. Helaas heeft niet iedereen, zeker niet in de stad, de luxe van een tuin met BBQ. Waar je eerst misschien gewoon naar vrienden ging die wel een tuin hebben, is dat nu met de Corona even niet mogelijk. Dan maar op zoek naar andere oplossingen, en wel in de vorm van een tafelbarbecue.

tafelbarbecue

Urban cooking: de tafelbarbecue!

In de zomer barbecueën veel mensen graag. Maar als je in de stad woont, met weinig buitenruimte, kan dat best een uitdaging zijn. Gelukkig zijn daar producenten als Campingaz. Met hun gloednieuwe Campingaz Attitude tafelbarbecues tover je balkon of patio met om tot een ware buitenkeuken.

Het kookoppervlak, bestaande uit een gietijzeren rooster en daarnaast een omkeerbare bakplaat, kan temperaturen van meer dan 250 graden bereiken dankzij de Blue Flame® branders en Even Temp®- technologie, terwijl het ook een efficiënt en economisch gasverbruik mogelijk maakt. 

tafelbarbecue

Grote voordelen

Er zijn veel voor mogelijkheden door de zogenoemde Culinary Modular-accesoires. Het was nooit eerder zo eenvoudig om rekening te houden met verschillende dieetwensen, je kunt pizza bereiden op de pizzasteen of paella in de paellapan – de mogelijkheden zijn eindeloos. Als je klaar bent met koken, kun je met Campingaz’s unieke en gepatenteerde InstaClean®- systeem alle onderdelen in minder dan 60 seconden in de vaatwasser doen.

De Attitude barbecues zijn voorzien van comfortabele grepen waardoor de barbecue gemakkelijk te verplaatsen is. Hierdoor heb je eenvoudig en snel je volledige buitenruimte weer beschikbaar nadat iedereen voldaan is. 

tafelbarbecue