Unbookables: book, eat and earn!

Inspiratie

Door de bomen het bos niet meer zien, iets wat de ‘geregeld-uit-eten-gaaners’ allemaal wel ervaren. Ga ik naar hetzelfde restaurant, waarvan ik weet dat ik het goed vind of laat ik mij toch sturen door de ‘hype’ en gok ik op die nieuwe opening, waarvan de kans bestaat dat het flink tegenvalt. Unbookables, een platform met gecureerde top kwaliteit restaurants, to the rescue.

UnbookablesUnbookables

Unbookables

Maak jij nog geen gebruik van het GRATIS lidmaatschap Unbookables? Laten we je dan gelijk maar een paar goede redenen geven om dit wél te doen.

Unbookables is een invite only platform (goed nieuws daarover helemaal onderaan het artikel 😏) met daarop een prachtige lijst aan restaurants. Deze lijst is zorgvuldig geselecteerd én getest door de zogeheten ‘Seekers’. Deze seekers hebben allemaal linksom of rechtsom hun strepen verdiend in de horeca en weten wel waar ze over praten. Zij hebben in principe dus het zoekwerk voor jou gedaan, waardoor jij niet meer teleurgesteld thuis gaat komen. Vandaar ook de slogan: we seek, you dine.

Unbookables

Eat & Earn

Ervaren uiteters weten inmiddels ook dat ie-de-reen altijd op hetzelfde tijdstip wil eten. Aan de ene kant logisch, maar het zorgt er vaak toch ook voor dat je net wat minder service krijgt, de keuken misschien net wat gehaaster is en je dus net niet de volle ervaring krijgt. Veel mensen kiezen dan ook vaker om vroeg aan tafel te gaan (lunch is the new dinner) of juist heerlijk laat (we kunnen nog wel wat leren van die Spanjaarden hoor). Doe je dit via Unbookables dan verdien je harde euro’s! Kan je die mooi weer uitgeven in een van onderstaande Unbookables restaurants die wij je zouden willen tippen.

Unbookables

Unbookables restaurants zoals…

Cafe Jansen Bajeskwartier

Typisch een Unbookables restaurant. Je moet even weten waar het zit, want het gebied is nog volop in ontwikkeling, maar wat een pareltje!

Sjefietshe

In de Pijp, maar dan wel lekker net buiten de gebaande paden. Overheerlijke ceviche én ‘home of the hotdoctopus’, een gerecht dat je echt moet proberen.

Lazuur

Amsterdam-Noord is hip, maar dit stukje nog niet. Bij Lazuur eet je de sterren van de hemel met een verrassende keuken: Frans-Portuguees. Dat had je zelf toch niet bedacht? En dat is nou net de kracht van Unbookables.

Members Only

Ook aan de restaurants belooft Unbookables de juiste gasten en dus is het platform invite only. De lezers van Foodini zijn uiteraard de juiste gasten en dus kan jij je nu aanmelden via deze link.