Tried & Tested Take-Away: Sjefietshe + Jack’s BBQ + Taco LIMA

Inspiratie

Driemaal getest en driemaal goedgekeurd. Afgelopen week hebben wij deze drie take-away concepten getest en zo vlak voor het weekend hebben wij eigenlijk spontaan weer zin in alle drie. Lekker dus even op een rijtje zodat jullie makkelijk kunnen kiezen, of gewoon een van deze elke dag van het weekend.

take-away
Kabeljauw brandade Sjefietshe

Mexican take-away

Op vrijdag en zaterdag is MaMa’s Mexican Drive Thru geopend van 16.00 tot 20.00 uur. Op zondag kun je van 12.00 tot 20.00 uur terecht. Van te voren bestellen is altijd handig, maar gewoon even langsrijden is ook altijd mogelijk. MaMa’s Mexican Drive Thru. Inclusief sombrero’s, en cactussen. Maar wel zonder Corona. Ze focussen ons liever op heel veel spectaculaire taco’s en burrito’s van onze Mexicaanse vrienden van Taqueria Lima.

take-away

Sjefietshe

Altijd al een favoriet en nu ook gewoon bij je thuis. Na even dicht te zijn geweest komen ze terug met wel drie gave concepten: DIYourselfiche, Sjefietshe uno dos tres én de Hotdoctopus to-go. Met alles zorgen ze er zo voor dat jij gemakkelijk thuis kunt genieten van de smaken en kwaliteit van deze publieksfavoriet. Bestellen doe je via hun website en afhalen kan op de Van Ostadestraat 1.

take-away

Jack’s BBQ Shack

Echte, pure barbecue smaken. Gerechten waar je eigenlijk altijd zin in hebt. Dat is wat ze bij Jack’s op tafel willen zetten. Eten dat chefs graag maken én eten als ze zelf vrij zijn. Nu vinden wij dat altijd een goed uitgangspunt en dus waren wij wel te porren voor een tasje vol om te testen. Conclusie?

We durven het bijna niet te zeggen, maar man wat was die bloemkool lekker! Je zou het misschien niet verwachten, al wordt er tegenwoordig net zoveel liefde aan groente gegeven. De briket was top, de sides (let’s go mac n cheese!) idem maar de bloemkool was favoriet. Oh en de cocktails, laten we die niet vergeten!

Jack’s bestel je gemakkelijk via hun eigen website of Ubereats (maar afhalen is leuker én beter voor het restaurant zelf).