TOZI – nieuwe chef + nieuw menu!

Inspiratie

TOZI staat bekend om zijn Cicchetti’s, oftewel kleine Venetiaans geïnspireerde gerechten om te delen. Klinkt gezellig toch? En dat is dan ook zeker waar! TOZI is de perfecte uitvalsbasis voor de zwoele zomeravonden die we hopelijk in het verschiet hebben. Voor deze zomeravonden heeft TOZI een geheel nieuwe zomerkaart samengesteld door de gloednieuwe chef…

TOZI

Let us introduce: Stefano Assente

Chef-kok Stefano Assente’s groeide op in de Toscane. Een Italiaan in hart en nieren, maar wel met de nodige wereldervaring. Zo heeft hij gewoond en gekookt in Moskou, Parijs en nu al 9 jaar in Amsterdam. Hij combineert zijn passie voor de Italiaanse keuken met de verfijning die vaak wordt gezien in de Franse keuken om de beste regionale recepten te creëren.

TOZI

Het TOZI zomermenu

Chef-kok Stefano Assente’s inspiratie voor het nieuwe menu van TOZI is gebaseerd op zijn vele reizen en ervaringen over de hele wereld. Het is een mix van authentiek Italiaans comfort food, het toepassen van de juiste kooktechnieken en eigentijdse gerechten met een twist. Citrusvruchten geven een echt mediterraans gevoel aan elk gerecht en groenten worden zo bereid dat elke smaak goed tot uiting komt. Daarnaast worden vis en vlees met zorg bereid om een explosie van natuurlijke smaken te garanderen en tillen de sauzen de gerechten naar een nieuw niveau.

TOZI