EVENT: BAUT x TAQUERIA LIMA X SJEFIETSHE – TOSTADA TUESDAY @ Carré Terras (05/07)

Inspiratie

In 2020 konden we voor het eerst genieten van het Carré Terras op de Amstel. Een zomerterras met stadsstrandje drijvend op de Amstel, dat is uniek! Het was voetjes in het zand, zonnebrand op je neus én genieten van een lekkere lunch, borrel of diner verzorgd door culinair partner BAUT. BAUT heeft dit jaar weer de eer en wilt om het fris te houden, net als voorgaande jaren, weer bevriende restaurants uitnodigden om samen gave events te doen. De eerste staat nu met dikke stift in de agenda en het is er gelijk eentje waar wij dolenthousiast van worden en wij denken jullie ook!

Carre Terras

Carré Terras op de Amstel

Met een uitzicht op het Koninklijk Theater Carré, de Magere Brug, de Amstel én de zon die tot in de late avond op het terras schijnt is het Carré Terras op de Amstel ultiem genieten. Dit jaar geen losse lunch-, borrel- en dinerkaart maar één kaart die je perfect in staat stelt om uitgebreid te borrelen. Allemaal finger licking bites om met elkaar te delen. En dat dan met de kwaliteit van BAUT. Een dikke winner op het menu zijn de crispy taco’s met geiten shoarma, harissa yoghurt, watermeloen en verse kruiden. En dit gerecht brengt ons dan ook bij het event…

Carré Terras

Tostada Tuesday – BAUT x Taqueria Lima x Sjefietshe

Taco Tuesday kennen we allemaal, maar Tostada Tuesday? Nou in principe is het vrij simpel; een tostada is een gefrituurde tortilla en alles uit de frituur is eigenlijk lekkerder toch? De tostada is dus de knapperige variant van de taco en maakt het gelijk makkelijk(er) om te eten. Kortom: wij zijn er dol op.

Waar we ook dol op zijn, zijn de drie restaurants die deze avond gaan samenkomen. BAUT kennen we door en door en Sjefietshe met hun wereldberoemde (in Amsterdam ;)) hotdoctopus is uiteraard ook geen onbekende. Goed om te lezen dat Taqueria Lima ook meedoet, dan weten we zeker dat het met die tortilla’s wel goed komt.

Samen serveren de drie een menu vol tostada’s, maar ook allerlei andere lekkernijen zodat je er een complete avond van kan maken.

Alle details vind je via deze link en daar kun je ook gelijk reserveren (wel aan te raden!).

Carré Terras