Tipsy Foods

Inspiratie

Je bent misschien nog aangeschoten, hebt vreselijk veel trek in een vette en of vullende hap.Gezond of ongezond maakt je niet meer uit, maar er moet iets in. Je hebt de hele avond gedanst, gezweet en gedronken en wil eigenlijk zo snel mogelijk je bed in duiken. Slapen vs. eten: voor velen een bekend dilemma. Tipsy Foods to the rescue!

Geen zin in een nog erger schuldgevoel de ochtend na die vette hap bij de snackbar? Dan hebben wij een aantal lekkere gerechten voor je die makkelijk te bereiden zijn voordat jij je roes gaat uitslapen.

Falafel wraps

Deze wraps zijn makkelijk om te maken en je hoeft er ook niet veel voor in te kopen of tijd aan kwijt te zijn. Het enige wat je hoeft te doen is de falafel knapperig te bakken in een scheut olijfolie. Gebakken falafel, sla, mayonaise, sriracha of andere saus, ui en tomaat. Rol het op in een tortilla wrap en genieten!

Tipsy Foods

Gyozas met sojasaus en avocado

Gyoza’s zijn Japanse dumplings. Meestal te vinden bij een toko of Chinese supermarkt in vrij grote pakken. Je kan ze in de koelkast bewaren en in de pan bakken tot ze een beetje knapperig zijn. Heel lekker met een sojasaus dipje en wat avocado partjes voor een fris aspect. De sojasaus is lekker zout en zet aan tot het drinken van meer water waardoor jij je de volgende ochtend niet hoeft af te vragen of je slaapwandelend door de woestijn hebt gejogd en de hoofdpijn je bespaard blijft.

Tipsy Foods

Toast met hummus en avocado

Enorm simpel: getoast broodje met hummus en avocado. Zout en peper en klaar. Te simpel of saai? Een gebakken eitje en uitje erbij zal wonderen doen.

Tipsy Foods

Tosti kaas, tomaat, jalapenos

Een tosti als sneller alternatief voor die kleffe pizza die je eigenlijk in je eentje wilde opeten en veel te lang duurt.(Veel) kaas, tomaat en jalapenos. Als je zin hebt in nog meer pittigs dan kan je srirachasaus bij je ketchup of mayonaise doen!

Tipsy Foods

Van alcohol komen meestal gekke of slechte ideeën maar wanneer het op eten aankomt maakt het bijna niet uit wat je bij elkaar stopt, als het maar lekker is. Neem deze tips dus niet te letterlijk en experimenteer lekker met wat je in je koelkast hebt staan!